Världshistoriens kanske sämsta dag

Ja som sagt så började det med att jag kastade sönder fyra tallrikar och ett glas när jag skulle plocka ur diskmaskinen.

Igår bestämde jag mig för att cykla till skolan, jag skulle ju ändå bara ha coopertest och började sent. Pappa hann inte ta ut min cykel så jag fick först lov att ta mig förbi garagets alla hinder för att komma till förrådsnyckeln. Väl inne i förrådet var jag tvungen att flytta bort en spinnrock för att sedan kunna baxa ut en j-vligt tung gräsklippare ned för två trappsteg, sen flytta på cykeln och sen gräsklipparen igen för att sedan kunna ta ut cykeln. Försöka baxa in gräsklipparen igen, nu upp för trappstegen vilket var omöjligt så den fick stå där den stod. Cykeln var låst så jag fick bära bakhjulet runt hela huset.

 

När jag är redo att cykla så tycker jag att cykeln känns lite konstig, och kommer på att ingen har lagat min urhoppade kedja sen i höstas. Jag har ingen aning om hur man grejar sånt, och tänker då ta bussen. Men för att hinna med bussen skulle jag behövt gå 12.15 och nu är hon tjugo över. Alltså får jag springa in och hämta nycklarna igen för att baxa ut Maddes cykel ist. När det är gjort kommer jag på att hon har sin cykelnyckel med sig. In i garaget igen och leta efter ett sånt där kedjeslangcykellås.

När jag väl kommer till skolan och halvt frysit ihjäl så klarar jag självklart inte coopertestet heller. Skulle springa två kilometer på under 10 min för att få vg och ha en chans att få mvg i slutbetyg men jag har varit förkyld länge och kom därför in på 10.25 :@@ så jävla besviken

Får sitta i skolan och vänta på att min mattelärare ska komma och hjälpa mig med två svåra mattetal (Tack Hanin för att du väntade med mig <3) när jag sedan cyklar hem så upptäcker jag att det är betydligt kallare och dessutom motvind. Efter lite mindre än halva vägen så börjar cykeln låta konstigt och jag upptäcker att jag fått punka. Great! Bara att börja gå de sista 4 kilometrarna hem. Frös ihjäl efter två minuter. Till råga på allt så cyklade folk förbi mig extra snabbt där jag gick med min cykel. Hånade mig. Ingen sa hej.

 

Slutade coopertestet kvart i två och kom hem kvart i fyra.

Dagens visdomsord: var inte ledsen eller arg för det kan alltid bli värre


Kommentarer
Postat av: Jenni

ååååååh bella <33

2011-04-13 @ 16:22:24
URL: http://jenkmedk.blogg.se/
Postat av: Lina

bellis :( <3

2011-04-13 @ 18:09:12
URL: http://okejlina.blogg.se/
Postat av: Anna

Men åh, imorgon blir bättre ska du se, ibland får man ha skitdagar <3 puss på dig

2011-04-13 @ 19:46:32
URL: http://niton9tre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0