EN VECKA KVAR

igår kväll gjorde jag något som är så o-isabelle det bara går. jag sket i alla mina planer, snabbduschade och slängde på lite smink och sen åkte jag iväg och träffade ett helt gäng superfina kompisar och några nya ansikten. och huur bra blev inte de? riktigt kul och mysigt måste jag säga. mer sånt! annars är jag tjejen som inte överlever utan tusen miljoner att-göra-listor, kom-ihåg-lappar och mitt lilla block där man kan skriva ner sina tankar mest för att övertala sig själv om något. härmed lovar jag att vara mindre planerad och mer impulsiv! för fan! livet är för kort för att planera sig igenom haha

och så har jag haft dödsångest/svår panik inför halkan som jag skulle på idag. inte för att det skulle vara läskigt utan för att jag skulle skämma ut mig. att jag skulle hamna i en bil full med bara snygga killar och sen få massa motorstopp. att det sen visade sig att det var vi elever som skulle turas om att köra till och från eskilstuna gjorde ju inte saken bättre, jag var SKITNERVÖS. så satt vi allihop inne på körskolan och väntade på att åka, man kunde höra en nål falla och det var ganska tryckt stämning kan jag säga haha. jag vågade knappt andas.

men JÄVLAR vad kul det var på halkbanan! först fick vi instruktioner och så fick vi provåka en låtsaskrock i en stol. sen körde vi runt på banan och det var bara jag och en asrolig tjej i vår bil. vi hade hur kul som helst och sladdade omkring lite, körde över några låtsasbarn. eller hon klarade det nog men jag tog några stycken HEHE. annars gick det jättebra och jag fick inte motorstopp en endaste gång!
sen fick jag köra halva vägen hem och jag trodde jag skulle dö innan men till och med de gick också bra :D vi hade kul på vägen hem också och jag fick köra om den andra körskolebilen HEHE sniglar liksom. allt som allt en superkul upplevelse och absolut inget att vara nervös för!! säger det till alla som ska göra det, fast det kanske bara är jag som är nervös över en sån grej haha :D andra löftet idag, ska sluta oroa mig över saker i onödan. livet är verkligen för kort för att gå och oroa sig hela tiden!

oj vad långt det blev, ska bara avsluta med: EN VECKA KVAR KOMPISAAAAAAAAAAAAAR!!!! VAD GÖR VI?? NU KÖR VI!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0