Gothia11 nr 2random match mellan estland och typ italien, pojkar i typ 6-årsåldern. asså om jag får en son nån gång så ska han se ut som nummer 11 och så ska han aldrig få växa upp hehe. kolla på honom! typ en meter kortare än alla andra, hoppade över planen och fick typ aldrig bollen för att han var mycket mindre :( såå söt!

en del av tillberga-klacken. mäktigt när en hel klack har gröna tröjor och står och skriker

tillberga sprang lätt ifrån första motståndet

och gjorde mål


invigning på ett fullsatt ullevi. har aldrig upplevt nåt liknande, så himla coolt när vågen går runt varv på varv

alla länder skulle marschera in

de flesta hade tagit på sig finkläder


arenans olika sidor bildade världens största guitar hero när vi höll upp olikfärgade papper. skitcoolt!

första länderna. tänk att alla de länderna faktiskt skickar minst ett lag

akrobater

gillar han i randigt

damlaget kom förbi och fick stående ovationer för sitt brons. de bjöd på en liten dans också


mängder av dansare

i konstiga kläder

i slutet av intågningen så kom länderna med flest deltagande lag. kommer inte ihåg länderna med flest deltagande lagen eller hur många de hade med men något lite kul var att Indien hade skickat 45 lag haha. sen var ju självklart tyskland och USA där i toppen. Norge kom tvåa med lite över 120 lag har jag för mig. och bäst var ju såklart Sverige. hur coolt som helst när konferencieren sa "now i don´t know what´s going to happen" och så började som spela "final countdown" och svenskarna kom intågandes. hela publiken ställde sig upp och jublade.

och så vecklade dom ut en gigantisk Sverige-flagga.trodde att de skulle va nåt coolt fyrverkeri ur det halva o:et eller att dom skulle sätta ihop det i slutet av låten som en final men sen i efterhand fick vi veta att det gått av när de tågade in haha, pinsamt!


Kim Källström anordnade en liten delturnering i Gothia likt Special olympics, den hette Källström trophy och var alltså till för blandade lag med olika former av psykiska funktionsnedsättningar typ.

dom var så himla glada när de gick ute på planen, man såg verkligen deras glädje. de vinkade till publiken och man fick en liten tår i ögat. fint av Källström att göra en så fin grej, de som kanske inte alltid har det så lätt får känna sig som Zlatan om så bara för några minuter.

förresten, det var många gånger man fick en liten glädjetår i ögat. till exempel hade de "kiss cam", de zoomade in olika par i publiken och gjorde ett hjärta med "kiss" runt och när de pussades så jublade heeela publiken haha de var gulligt

och hela invigningen avslutades med ett enormt fyrverkeri
man ville typ spara ett litet minne i själen och alltid komma ihåg invigningen, så mäktigt var det. creds till de som klarar av att ordna en sån här stor grej, utan större missöden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0