hemma!

sådärja! då var man hemma från en vecka i norrland, som faktiskt blev mycket bättre än vad jag förväntat mig. åkte ju dagen efter jag kommit hem från p&l så nu ska de bli skönt att få sova i sin egna breeda mjuka säng i en hel vecka. jag vågar nog påstå att jag fortfarande är sliten efter en veckas festival haha :D

det var i alla fall en bra semester och snart kommer det förhoppningsvis bilder på vad vi hittat på. bilder ja, jag har över fyra hundra bilder att ladda över, rensa, redigera och lägga upp här. plus cirka 30 videos från p&l som ska sättas ihop. det tar emot att ta fram kameran kan jag säga.

idag slog det mig hur mycket jag saknar peace. jag var hur skeptisk som helst innan och riktigt pepp blev jag först dagen jag åkte. nu i efterhand är jag så jävla glad att jag åkte och jag tror faktiskt att jag vill göra de igen, om jag skulle få med mig lika bra sällskap som i år. alltså gud vad jag saknar vissa moments!
dumheter SA JAG! och känslan under the ark-spelningen, magiskt! och kvällarna (nätterna) när man var odödlig på en camping med femtiotusen (?) glada människor.
för att bara nämna några..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0