JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

KLARADE COOPERTESTET IDAAAAAAG!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDD skulle vilja skriva det ungefär hundra gånger här för ingen förstår hur GLAD jag är! det är verkligen som en sten i elefantklassen släppt från mina axlar och mitt hjärta. känns som att jag vunnit ett krig, kriget mot pollen. nu skulle jag vilja släpa pollen efter min kärra i ett segertåg. som den där oidipus eller vad han nu hette. djupdykning i Oidipus, citat rubba.

sitter hos tim nu och vi nördar vid varsin dator, romantiska som vi är. snart ska vi nog sova för vi ska upp rätt tidigt tror jag.

så godnatt alla!
och igen: JAG KLARADE COOOOOOOOOPERTESTET!!! här kommer en rad som jag skrivit tidigare på bloggen: "nufan i jävla helvete ska jag klara coopertestet. ska skriva det i sten!"
alltså bara man ger sig fan på någonting så klarar man det! jag ska aldrig låta någonting hindra mig från och med nu. allra minst min rädsla. det är nog mitt bästa motto: låt aldrig din rädsla hindra dig från någonting! exakt så tänkte jag när jag anmälde mig till comenius. och fan så bra, så mycket jag har upplevt redan och så mycket jag har växt som människa. och jag har två resor kvar!

nej in i dimman innan jag börjar skriva en roman :D
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0