bloggar jag alltid på torsdagkvällar?

okej för er vänner och bekanta (bla, enköpingsbor HEJHEJ) som inte träffar mig varje dag och som inte har twitter, jag har två engelska tjejer hemma hos mig den här veckan. Amy och Sophie. Och det är huuur kul som helst, dom är så roliga!!Amy säger "I´m a nerd" och hon är såå lik mig haha. hon älskar vänner??? så vi citerar olika avsnitt hela tiden??!!? och idag när vi skulle kolla på film så valde dom en av mina favoritfilmer, She's the man. kunde inte ha fått bättre students. Ja mixar engelska och svenska ibland, efter två dagar hahah. pratade typ på engelska till hon i kassan på McD. (självklart tog vi med dom dit) (en av engelsmännen ville gå till McD först och sen Subway, SEN Burger King, PÅ RIKTIGT)(han är smalast av alla)

imorgon ska vi såklart på krogen och jag, Amy och Sophie ska köra!!! Nej köra ska ju världens bästa pojkvän göra <333333  Kommer bli så kul att äntligen få gå ut med alla i Comenius, sorry Vy-Vy. 

men först har vi en hel massa aktiviteter så kommer väl däcka på krogen haha. plus vi ska upp senast kl sju dagen efter, för en heldag i stockholm hahah pigga vi kommer va :D

måste sova nu så jag orkar upp imorgon. 1,5 h dans med Susan. UPPVÄRMNING TILL KROGEN KANSKE????? näe

phoedelsedag

idag fyller den här puddingen år. hela nitton stycken faktiskt!

som sagt: puss å kam o gattis!<3
imorgon fiiiiiiirar vi!

tankar exakt en vecka senare

den här veckan var bättre. men idag har jag varit SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR hungrig, frusit, burit tunga väskor, panikletat krogenkläder och misslyckats.... familjen fick ta emot lite aggressioner när jag kom hem tyvärr :-)

idag har jag kanske sett lite av Västerås fattiga/smutsiga sida, vet inte. men troligen. hemskt!

det är sorgligt på stan precis innan affärerna stänger. ensam med expediterna är man. och sen när allt stängt och man väntar på skjuts och alla stressar förbi en i kylan, då är det ännu sorgligare. i alla fall för dom som inte är på väg hem eller till jobbet eller träningen, dom som bara är på väg till en annan plats att spendera natten på, stationen till exempel.

klarar inte av sushi/kinamat/thaimat, va det nu är som luktar fisk från filippinerna. DÖR av lukten. enbart på grund av den lukt som slog emot mig i varje andetag hos min andra värd i tyskland. tycker seriöst synd om mig själv när jag måste stå och lukta på den. en av nackdelarna med erikslund shoppinggalleria: fisklukten i entrén!

undrar om man måste göra något på en torsdagkväll. får man gå och lägga sig halv nio om man är trött och inte har nåt kul att göra???

RSS 2.0