bloggar jag alltid på torsdagkvällar?

okej för er vänner och bekanta (bla, enköpingsbor HEJHEJ) som inte träffar mig varje dag och som inte har twitter, jag har två engelska tjejer hemma hos mig den här veckan. Amy och Sophie. Och det är huuur kul som helst, dom är så roliga!!Amy säger "I´m a nerd" och hon är såå lik mig haha. hon älskar vänner??? så vi citerar olika avsnitt hela tiden??!!? och idag när vi skulle kolla på film så valde dom en av mina favoritfilmer, She's the man. kunde inte ha fått bättre students. Ja mixar engelska och svenska ibland, efter två dagar hahah. pratade typ på engelska till hon i kassan på McD. (självklart tog vi med dom dit) (en av engelsmännen ville gå till McD först och sen Subway, SEN Burger King, PÅ RIKTIGT)(han är smalast av alla)

imorgon ska vi såklart på krogen och jag, Amy och Sophie ska köra!!! Nej köra ska ju världens bästa pojkvän göra <333333  Kommer bli så kul att äntligen få gå ut med alla i Comenius, sorry Vy-Vy. 

men först har vi en hel massa aktiviteter så kommer väl däcka på krogen haha. plus vi ska upp senast kl sju dagen efter, för en heldag i stockholm hahah pigga vi kommer va :D

måste sova nu så jag orkar upp imorgon. 1,5 h dans med Susan. UPPVÄRMNING TILL KROGEN KANSKE????? näe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0