tankar exakt en vecka senare

den här veckan var bättre. men idag har jag varit SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR hungrig, frusit, burit tunga väskor, panikletat krogenkläder och misslyckats.... familjen fick ta emot lite aggressioner när jag kom hem tyvärr :-)

idag har jag kanske sett lite av Västerås fattiga/smutsiga sida, vet inte. men troligen. hemskt!

det är sorgligt på stan precis innan affärerna stänger. ensam med expediterna är man. och sen när allt stängt och man väntar på skjuts och alla stressar förbi en i kylan, då är det ännu sorgligare. i alla fall för dom som inte är på väg hem eller till jobbet eller träningen, dom som bara är på väg till en annan plats att spendera natten på, stationen till exempel.

klarar inte av sushi/kinamat/thaimat, va det nu är som luktar fisk från filippinerna. DÖR av lukten. enbart på grund av den lukt som slog emot mig i varje andetag hos min andra värd i tyskland. tycker seriöst synd om mig själv när jag måste stå och lukta på den. en av nackdelarna med erikslund shoppinggalleria: fisklukten i entrén!

undrar om man måste göra något på en torsdagkväll. får man gå och lägga sig halv nio om man är trött och inte har nåt kul att göra???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0