hihi

sitter i skolan och väntar på nån att fortsätta prata om min idé med, spricker snart av pepppppp

brainf****d

det snurrar i min skalle. men jag vet ju vad jag vill. de är inte snällt att komma och säga sådär. för längesen hade jag varit överlycklig, men nu är det för sent. det är bra som det är, bäst är det!

usch vad de var jobbigt ett tag. men det beror bara på vad som finns kvar.


ett år gammal bild, men dagens mössa är densamma

pusse pelle

jag har gjort en nejlika-apelsin och nu har jag jättetråkigt!!!

stickade färdigt mössa nr 2 men den blev inge fin för garnet tog slut så den blev liten :@
och så har jag slagit in massa paket och gjort små tomtar. orkar inte ta fram symaskinen och sy deras mössor bara :(ett av mina små fönster

sover du? jaa...

alltså, en grej: jag är vaken! okej jag slumrade sammanlagt i kanske 3,5 h under lanet så jag har alltså varit vaken typ.. typ jättelänge! känner dock att jag behöver sömn i snaraste strax annars kan de bli dangerdanger

ja de var väl ganska trevligt där i grällsta måste jag ändå säga! som mest var vi, 12 st? hade dock väntat mig att de skulle spela hela natten, så lite besviken blev jag allt ;) mes-lan

vad jag gjorde under lanet? bla kollade konstiga bella&tyrashow-klipp, åt, slumrade, åt lite till, läste solo och spelade buzz :)

nu tänker jag ta mig till drömlandet!

främmande fågel

sitter på lan wtf?!
 ibland ändras planerna! känner att jag är lite udda här, har redan nästan sovit och jag har nog inte riktig lan-mat med mig. har en känsla av att de ska va onyttigare än apelsin, vasaknäcke och bonaqua. nåja jag har med mig billy också :D återkommer kanske senare om jag håller mig vaken!

julkänsla

har äntligen fått in julstämningen i kroppen! i stort sett hela övervåningen är röd nu, snön är på plats och jag har till och med en liten ljusstake i fönstret. inte en röd utan en lite modernare sak. dessutom har jag det som är mest typiskt för julen, jag har en supermegapirrande känsla om vad jag kan tänkas få i julklapp. många år sen man kände så..

är lite trött på en del människor, och glädjer mig mer och mer åt vissa andra. that´s life!

skulle åkt på LAN men så blir de icke eftersom det enligt mina föräldrar är för dåligt väder (STORM och andra azZzfarliga saker) så man kan inte åka till sala. lite besviken faktiskt :S

crazy shit snart är det 1a advent!  så här får ni en gammal bild på ett riktigt ljushuvud


mina päron i ett nötskal...

känner vibrationer och hör oväsen från övervåningen så tar mig upp, och vad får jag då se?
japp pappa som har gjort att hål i väggen! vf? är dock inte så förvånad, i familjen Wahlund ska det alltid finnas projekt i huset, har man inga projekt då skapar man ett! Genom att såga hål i en hel och fin vägg till exempel.

kommer upp en och en halv timme senare:

och hålet är fullstort, om än med små redigeringar kvar på formen!
såga sönder en vägg en vanlig tisdag? inga konstigheter! Stolleprov säger jag..
jag gillar att du säger vad du tycker

gjorde nyss min supermarängswiss utan maränger:  (blogg.se ville tyvärr inte visa min fina bild på mästerverket, censur?)
  • glass och grädde efter samvete
  • supermeganyttiga bananskivor (vilket torde göra rätten till en helt okej frukost??)
  • lite för många mini-mashmallows
  • diverse chokladgodis som överlevt helgen

min träningsdagbok säger varje dag till mig hur onyttig jag är, och varje dag svarar jag att det är en engångföreteelse. idag tog jag faktiskt en springtur så min efterrätt märks ju inte. dessutom får man inte glömma att mat man äter utan att någon ser, inte innehåller några kalorier, mat man delar tex en kaka innehåller inte heller några kalorier (de rinner ut) och äter man mat från kylen på natten så hittar inte kalorierna till dig i mörkret. källa: den mycket vetenskapliga publikationen Dassboken.

ska man hoppa på de sista fysiktalen nu kanske..

and walk away

gick upp i ottan och åkte till högskolan för att lyssna på en rätt ovärd föreläsning. sen har jag förstört min kostdagbok lite till med pommes, salta kex och pepparkaksdeg. på tal om kostdagbok så var det ett rent helvete att få till ett tabellsystem som rymde alla mina kolumner jag behövde. växlade mellan liggande och stående papper en miljon gånger, zoomade ut zoomade in zoomade ut, ni fattar.
sen blev jag arg och sen gick de till slut

nu har jag fixat färdigt loggbok och min faktadel. dags att ge sig på derivering, gränsvärde och andra mysiga prylar
önska mig lycka till va

sen tänker jag iaf gå ut och fota klart min fotouppgift!

blå är jag nu

sitter och väntar på att mamma ska komma hem, så man kan få skjuts till.. Lina! :D
halv åtta fast nä fem kanske. kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul :D

åkte till skolan typ halv tio idag och åkte hem tjugo över. najs som sjutton!

nu vill jag att klockan ska gå. ticketicketicketicke

måndag

tror ingen förstår hur mycket lilla mesiga jag haaatar ALLT på måndagmornar.
verkligen evil eyes

men de är bara innan frukost typ. jag har faktiskt börjat på kostdagboken och då måste man va nyttig! skrev dock inte med pepparkaksdegen jag smygåt. wait? PEPPARKAKSDEG!!! åååh så gott :D

imorgon är de halv åtta hos lina :DD längtar :D tror på god mat, inte spädbarnssoppa
kostdagboken kommer vara pajad första dagen tack vare lina :)

och så hade hon ju bestämt att man inte få ha på sig svart eller vitt :( har INGEN aning om vad jag ska ha på mig men aja


man kan inte skaka hand med näven i byxfickan, men tänk om man fryser om man tar upp den? klura på den!

måndag

tror ingen förstår hur mycket lilla mesiga jag haaatar ALLT på måndagmornar.
verkligen evil eyes

men de är bara innan frukost typ. jag har faktiskt börjat på kostdagboken och då måste man va nyttig! skrev dock inte med pepparkaksdegen jag smygåt. wait? PEPPARKAKSDEG!!! åååh så gott :D

imorgon är de halv åtta hos lina :DD längtar :D tror på god mat, inte spädbarnssoppa
kostdagboken kommer vara pajad första dagen tack vare lina :)

och så hade hon ju bestämt att man inte få ha på sig svart eller vitt :( har INGEN aning om vad jag ska ha på mig men aja


man kan inte skaka hand med näven i byxfickan, men tänk om man fryser om man tar upp den? klura på den!

hela världen är så underbar

fredagen var fin. började med foto och fick en lite klurig uppgift, sen gjorde jag något som jag är lite småstolt över, modig! spelade sen piano och "haade inte övat på häpy bössdig"

sen var de halv åtta-mys hos fina julia. massa god mat hade hon i sitt stora hus. hoppas på bilder från någon :D

kommer typ inte ihåg nåt av helgen sen? jo förutom att jag varit med finaste pojken då. hittat på massa mys och bus! vi gjorde kola, spelade nåt bilspel på vad de nu heter xbox eller nåt..gick till affären två gånger. handlade varsin påse potatis för precis lika mycket haha. och massa annat skoj!

har stickat färdigt min halsduk nu som inte alls blev en halsduk utan en mössa. konstigt

imorgon blir det spännande att få höra alla gruppers låtar, har höga förväntningar. typ.

nu ska jag återgå till.. ingenting, kolla facebook lite till kansketa din vattenskoter

börjar vänja mig vid snön nu, i guess
imorgon är de iaf halv åtta hos jullan :D:D peppar! och foto och lite dryga saker.
hoppas iaf att nya fotouppgiften är kul

idag fick vi höra mycket saker om mat. kom på mig själv med att skälla ut familjen, både för att vi äter onyttigt och för att de är dumma mot miljön haha :(

nu ska jag hoppa in i duschen, och inte alls göra av med mycket vatten!

puss osvosv


knäpp i kolan

tjugo centimeter snö, känner mig lurad. går till skolan på hösten, kommer hem och då är det plötsligt vinter, supervinter! hur länge va jag i skolan?! så här får det inte gå till alltså, jag lägger in veto.

idag har jag haft möte med två olika basgrupper, very important person är jag alltså! låten blev färdig och jag ska ljuga och säga att jag är suupernöjd!

nu ska jag dammsuga och sen är det en minst sagt fullspäckad tv-kväll!

FYI: slog ju vad med syrran i söndags om en tävling om vem som kunde avstå läsk längst.
här handlade de om månader, åtminstone veckor, trodde jag. söndags började de ja, idag drack jag läsk..
men till mitt försvar måste jag ändå säga att jag totalt glömt tävlingen, och de var bara en liten cola faktiskt. vi kan säga att det var en av de "speciella tillfällena" så att det var okej!

mamma leker frisör

idag sker det förändringar, mamma färgar håret på både mig och madde. till pappa sa hon "ska jag klippa dig får du boka tid!"

madde ser ut som en bebis/pudelrockare/docka som man borstat av håret på


hatten på!

begåvade funderingar

i en kär återträff för ex antal dagar sedan, delade jag med mig av mina tankar angående myror-i-foten, eller sockerdricksben, ja när nånting domnar bort alltså. åhörarna tyckte att det var hysteriskt kul när jag klagade på dilemmat då ens fötter har förvandlats till två stora köttklumpar pga för mkt häng framför datorn. när sedan telefonen ringer och man ska ta sig upp för en svängd trapp med två köttklumpar då är det inte kul alltså!
men det som är värst är ju när man återfår känseln och blodet, man vet inte vart man ska ta vägen. helt sjukt så ont de gör!? eller ont? kittlas de?
jag vet inte men det jag vet är att det blir ett kul samtal när man börjar med att svara med ett aaoo hihihhahahohi aj mina fötter!!.. här kommer mitt tips: enda sättet att slippa attacken är att klämma på fötterna när blodet kommer tillbaka. men innan de måste man passa på att kittla sig själv under fötterna, går ju bara när man domnat bort! såå kul hahah
jaja anledningen till det här inlägget som inte är random alls är att det var åhörarna som tyckte att det skulle bli ett blogginlägg haha, så nu har ni det ;)

pytte är med!

hemmakväll med sällskap av mig själv, så tråkigt kan det bli när planerna spricker.. har tillbringat de senaste timmarna med att rensa upp bland inlägg på bloglovin ångestskapare*. sällskapet här var basdunk, skrik och skratt i falsett volymnivå högre fråm rummet bredvid. "do you feel like a man? nanana" tyckte jag mig höra sjungas
-nej, och tur är väl det!

jag lagade iaf maten och de blev gott, så det så!


tsipphodiin(!) är ett av flera inköp från el hufvudstad som besöktes igår. trevlig dag med familjen :)

höstlov dag ett

åhh ska dammsuga hela huset, om jag bara kan orka resa mig upp nån gång! egentligen är det inte för att jag är lat som jag inte har dammsugit än. nej utan jag hatar att dammsuga när man är själv hemma, tänk om det smyger in nån tjuv/älg/mördare bakom ryggen på en när man inte hör nåt! rädda jag..
rädslan hindrade mig också från att kolla på beckfilmen igår kväll, jag skulle nämligen ha fått kolla på den själv och de törs man ju inte om man ska sova själv i källaren den natten! har en känsla av att jag skulle tjäna på att bli lite modigare..


sen ska jag  iaf fixa med grejer till efterrätten och baka bröd :)
ovärd uppdatering om mitt glamourösa liv

vad jag lagade häromdagen. ser äckligt ut men var aasgott! sallad stext lax, bröd och tzatziki

rosen, seglet, fjädersnurran, hjärtat, vågen gaaaaaaaaaaah

har precis vikit 9 servetter, eller ah kanske 109 om man räknar med dom som gick åt skogen..
skulle vara kreativ och sökte på olika varianter man kunde göra. hittade till och med massa videos med beskrivningar. två  steg, sen var jag lost! hittade till slut en hyfsat lätt och nu är jag ääntligen färdig, fingrarna värker

de måste ju se snyggt ut till halv åtta hos mig imorgon! eller de kanske mer blir halv fem hos mig :D
pepp!!

RSS 2.0