deal!

okej har bestämt mig för att inte äta något onyttigt alls på hela veckan. (fram till fredag då de blir utgång hehe) inte för att jag är tjock eller vill bli smalare på något vis utan just för att jag vet att jag inte klarar de. jag har tänkt tanken så många gånger förut men alltid misslyckats. varje gång så finns det en chipspåse hemma och så är man där och nafsar, eller så blir de en pommestallrik efter skolan eller kanske lite karamellfarbrorn sådär på hålet.

men nu ska jag verkligen klara det här, de är liksom som en hel tävling mot mig själv, den sorterns tävling som jag älskar. jag får bara inte förlora. det här är ett bevis mot hela min existens, typ.
två gånger idag var jag nära att sticka ner handen i godispåsen och sen tänkte jag "FAN ISABELLE HAR DU INGEN KARAKTÄR, HUR SVÅRT KAN DET VARA?" sen höll jag på att äta lite choklad men då växte tävlingsjävulen inom mig. inombords är jag så himla överviktig haha! jag skulle aldrig klara att banta för jag äter egentligen precis de jag vill när jag vill. men alltså, att bara äta onyttigt på helgen, hur svårt kan det vara??  från och med nu i fem dagar ska inget onyttigt slinka ner. och nu när jag har skrivit det här kan jag ju inte gärna fuska. undantaget subway som jag har planerat på tisdag hehe :$omnomnom

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0