tankar en torsdagkväll (va är det helg imorgon??)

gick upp för mig idag hur lika typ.. värderingar jag och Joakim<3 har, verkligen lika tankar om så mycket som jag inte märkt de år vi känt varann. träning, kärlek?, alkohol, kompisar och saker i allmänhet bara. så himla glad för det, för skulle nog vara väldigt förvirrad just nu annars. saker förändras, människor förändras, livet kommer förändras mycket bara om några månader (hur fan ska jag kunna söka utbildning om drygt två månader??)
är så tillbaka, tre år i tiden när det var dags att välja gymnasiet

nåt annat som hänt idag är min modiga syster som säger inför sitt fotbollslag att hon ska byta klubb. skulle jag aldrig vågat. själv ringde jag till tränaren.

i helgen ska jag plugga undan ALLA uppgifter som ligger och skräpar. skönt! men får inte träffa min sjukling förrän på måndag :(((((((((

Ateljén (bildbomb!!)(onyktra)

mår så himla bra!!!

Idag när jag var ute med Sessa kom jag på hur jävla bra jag mår just nu.
Början och mitten på förra året var kanske inte de bästa månaderna, hade en liten dipp i början av sommaren men sen i slutet av sommaren började allting bli bättre och bättre. 18-årsdagen var årets, kanske livets dittills bästa dag.

Alldeles i slutet på september fick jag reda på något så fantastiskt att jag en hel kväll satt med ett leende från ena örat till det andra, alldeles stum. Sömnlös natt och sen började bästa hösten någonsin. Har aldrig varit såhär lycklig, och jag kan bara hoppas att jag får fortsätta må såhär bra och vara såhär lycklig även 2012, och framåt såklart.

Jag har börjat se verkligheten på ett annat sätt. Jag ser människor för vad de verkligen är och jag inser att människor jag sett upp till enormt mycket, har lika många brister och svagheter som jag själv.
Jag har lärt mig så mycket från en bok jag läste. Alla irritationer vi bär på, mot människor eller saker, är i grunden rädslor som i sin tur beror på att vi är rädda för att förlora någonting. Det vill säga avundsjuka är oftast på grund av att vi är rädda för att inte räcka till, och förlora kompisar eller helt enkelt bara vårt rykte. När man ställer sig frågan vad man faktiskt är rädd för att förlora, så blir det så löjligt att det är svårt att vara irriterad.

Jag är inte längre rädd att förlora kompisar, och när någon i min omgivning uttrycker sig konstigt så att jag skulle kunna tolka det som något elakt, vilket jag förut gjorde, så har jag nu lärt mig att släppa det fortare. Något som kanske till och med är elakt menat kan jag ignorera och kanske till och med skratta åt. Eftersom att det ju är människan som sagt det elaka som har problem. Som min syster twittrade igår "If someone tries to bring you down it only means you're above them."

Jag kan vakna upp och känna mig fin, till och med osminkad. Jag kan vara hemma en lördagskväll med familjen, god mat utan alkohol, och utan att som ibland förr känna nån stress att träffa kompisar eller festa. Kan till och med på söndagen längta till måndagmorgonen bara för att få träffa en viss person <3 och mina andra fina vänner såklart.

Dessutom har jag kommit över träningströskeln igen, där det inte längre känns jobbigt att träna. Jag har viljan att på tom mage direkt från en varm säng hoppa i löparskorna och svettas lite i tio minusgrader. Och det är så himla skönt! Det är till och med kul att styrketräna och för varje gång känner jag hur jag förbättras på de olika övningarna.

Ja, jag är alltså så sjukt tacksam över att man kan må såhär bra. Jag har så mycket roligt att längta till. Jag är lycklig. Jag är SÅ kär och jag älskar livet just nu. Snälla låt det för alltid vara såhär.


en väldigt stor orsak sitter här till höger om mig men då visste vi förstås inte om varandras känslor

<3<3<3<3<3

RSS 2.0