ett halvår till julafton

ja som min party pooper till pappa säger: nu vänder det och blir höst igen!! uppmuntrande :') nej men jag hade en himla mysig midsommar med alldeles för mycket god mat, massa skratt, sol och ett par goooda sommardrinkar. jag gjorde jättegoda avokado-cocktails också :) bilder kommer senare när jag vågar koppla in iphonen till datorn!

nu är det såhär att min älskling (och min fina kompis robin, och deras familjer) är i USA där det är tornadovarning och det tycker jag inte om :((( dom varnar tydligen folk att åka till det stället :'( blir ju orolig, låt stormen gå över nu!! kom hem <3

 

fler ovärda saker jag har lust att ordbajsa just nu:

fick ett ryck och ville plötsligt tatuera något, didn't see that coming! fick väl nån knäpp, jag väntar bara på att det ska gå över. vet ju inte ens vad jag skulle tatuera och är verkligen ingen tatueringstjej så passa på att vara chockade nu för imorgon går det nog över!

imorgon börjar arbetsvecka nr 2, får se hur det går utan kontorets lustigkurre...hoppas veckan går fort så jag får träffa mitt hjärta snart!

ska i alla fall träffa massa bra vänner snart!:)

för övrigt väntar jag fortf på mina stipendie-pengar, så jag kan shoppaaaa. känner att jag vill köpa en cool baddräkt, typ svart eller nåt med stora hål på sidorna, liksom så att det mest är en bikini som sitter ihop?? men vet inte om det är så himla socialt accepterat på stranden och om jag skulle kunna pull it off...

 

nej nu måste jag sova, pusss!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0